Mišljenja - Imunoglukan P4H

Mišljenja

Pročitajte mišljenja zadovoljnih korisnika.

Ako nam želite povjeriti svoje iskustvo s proizvodima Imunoglukan P4H®, pošaljite nam mišljenje na info(at)imunoglukan.net.

Sve dole navedene osobe pismeno su se složile s objavom svojih izjava.


Poštovanje, iskreno sam sretna i zadovoljna što sam od pedijatra dr. Anese Ortas prvi put čula za Imunoglukan, a pošto je u pitanju pedijatrica kojoj jako vjerujem i poslušam svaki njen savjet, odmah sam se odlučila kupiti Imunoglukan i sebi i djeci. Inače smo svi jako osjetljivi, alergičari pored svega. Od kada koristimo Imunoglukan djeca i ja imamo blaže simptome alergije, a i rjeđe smo bolesni. Preporučujem ga svima i savjetujem malo dužu upotrebu iako na uputstvu piše 2 sedmice, mi bez prekida koristimo najmanje 3 mjeseca. Veliki pozdrav. 
(mart 2014.)
Aida, Sarajevo


Poštovani!

Ovim putem želim da izrazim svoje zadovoljstvo zbog korištenja vašeg proizvoda Imunoglukan P4H. Moja 4,5-godišnja djevojčica je prebolovala dječiju bolest koja joj je naglo oborila imunitet, prilikom čega je izgubila apetit i takođe, za kratko vrijeme, dosta izgubila na težini. S takvim imunitetom za dva, tri mjeseca dva puta je bila pod terapijom antibiotika koje je prvi put u životu pila, zbog čega je još dodatno njen organizam slabio. Na savjet pedijatra kupila sam Imunoglukan. Već poslije nekoliko dana korištenja rezultati su bili učinkoviti. Počela je više da jede, povratila je energiju i postala je otpornija.

Od kad smo pod preventivnom terapijom Imunoglukana, još nijednu virozu nije prebolovala, mada ih sa ovim promjenama vremena zaista ima mnogo oko nas i ponovo je dobila na težini. Želim da napomenem da je naša doktorica, inače jedan od najboljih pedijatara u svojoj zemlji, napomenula da Imunoglukan treba da se pije 3–6 mjeseci kako bi organizam stekao potreban mehanizam za odbranu.

Želim ovo da podijelim sa svim mamama koje razmišljaju da svoju djecu na ovaj način osnaže. Koliko god se trudimo da se naša djeca hrane zdravo, ujedno smo svjesni koliko loš kvalitet hrane nam tržište nudi, prisiljeni smo da kupujemo to što nam je jedino na raspolaganju, a to je voće i povrće prepuno pesticida ili genetski modifikovano. Mlijeko nam je prepuno toksina. Meso je prepuno antibiotika koji se daju životinjama. Vazduh koji udišemo je najzagađeniji u Evropi... Pa kako da nam djeca ostanu zdrava?

Farmaceutsko tržište je pretrpano raznim imunopomagalima. Iz ličnog iskustva, iz iskustva mojih prijatelja koji su svoju djecu jačali na ovaj način, smatram da je sirup Imunoglukan P4H trenutno najbolji proizvod takve vrste na tržištu bivše Jugoslavije. Jer se brine o našoj djeci. Jer ih štiti od svih nevidljivih tvari. Od onih od kojih mama i tata ne mogu sami da ih zaštite :) Hvala Medisu što brine o tome. Želim vam još mnogo uspjeha u radu. Želim vam mnogo jake i snažne djece kojoj ćete svojim proizvodima pomoći da izrastu u zdrave ljude.

Srdačan pozdrav od mame NatašePiše Vam jedna sretna i zadovoljna mama. Da! Napokon! Zahvaljući Imunoglukanu moja djevojčica nije bila bolesna čak cijeli mjesec. Ali evo kako je bilo ...

Prije Imunoglukana: upale sva tri krajnika najmanje jednom mjesečno a vrlo često odmah nakon prestanka davanja antibiotika. Visok nivo ASTO u krvi. Upale jednog pa drugog uha, sa izrazito jakim bolovima, začepljen nosić, gubitak apetita i kilograma, jutarnja mučnina zbog otečenosti krajnika, noćno hrkanje i poremećaj spavanja. Česte posjete ljekarima, ispitivanja sluha, dugo čekanje, izostanci s posla i vrtića, briga i osjećaj bespomoćnosti. Operativni zahvat neizbježan. Ali samo pod uslovom da se smanji nivo ASTO tako što ćemo ojačati imunitet i ne dozvoliti streptokoku da ponovo napadne. Da Vam ne navodim šta smo sve probali da ojačamo oslabljeni apetit. Kao što bi i svaki roditelj, tako smo se moj suprug i ja svakodnevno trudili.

Nakon uzimanja Imunoglukana: Sve je krenulo nabolje kad smo od prijateljice dobili preporuku za Imunoglukan. Moja djevojčica cijeli mjesec nije bila kod ljekara. Njeni su se krajnici vidno smanjili. Pa i nosić je prohodan. REDOVNO JEDE! DOBILA JE 1 kg. Primijetili smo da je „živnula“ i da ima više energije.

Uskoro provjeravamo krvnu sliku i ako se ASTO bude smanjio sretno idemo na operaciju. Naravno, nigdje bez Imunoglukana.

Zadovoljna mama, Alma Mangić


Moje mišljenje o Imunoglukanu je fascinirajuće, nešto najbolje za djecu. Svaki put kada se beba razboli i opadne joj imunitet kupujemo neke sirupe i dajemo bespotrebno novac, pošto je beba anemična sad pa sad imunitet opadne. Ali otkad imam Imunoglukan sirup u kući, moja beba već mjesecima nije bila prehlađena. Ako vidim znakove prehlade, dam mu jednu dozu na dan i već sutra ti znakovi su nestali, toliko sam oduševljena tim sirupom da sam pričala o tome i prijateljicama da džaba ne koriste neke tamo sirupe i da sve imaju u jednom, a to je Imunoglukan. Kapsule nisam imala prilike da isprobam, nekako mi je više briga usmjerena prema djetetu, nadam se da ću ih imati prilike isprobati i ja.
(jul 2013)
Indira Delić, Srebrenik

Poštovani, koristila sam Imunoglukan kapsule tokom prošle godine kada mi je naglo pao imunitet zbog iscrpljenosti i stresa. Veoma sam zadovoljna njihovim učinkom, budući da mi se imunitet za vrlo kratak period vratio u normalu.
(jul 2013)
Ema Adrović, Sarajevo

Imunoglukan sirup sam davala četvorogodišnjem sinu već nekoliko puta i malo je reći da sam zadovoljna. Od polaska u vrtić ima česte upale grla, a za vrijeme korištenja sirupa - ništa, te se i ja tada osjećam sigurno i opušteno. Jedini je problem što mi je i pedijatar i farmaceut preporučio pauzu od tri mjeseca nakon ispijene bočice i upravo sada brojim dane do ponovne upotrebe.
(jul 2013)
Šejla Hiroš, Sarajevo

Imunoglukan je najbolja stvar za prehladu, za pad imuniteta, pogotovo kod djece. Moje dijete je sigurno jer imamo sirup Imunoglukan i svaki znak njegove prehlade riješimo Imunoglukanom. Zaista je najbolja stvar za djecu, kao i za odrasle. Ja inače puno radim, i do 12 h na dan, i moje imunološko stanje zna biti užasno. Zbog umora i pada imuniteta često sam znao da završim na hitnoj. Obična prehlada bude grozna i praćena visokim temperaturama. Jednostavno sa kapsulama sam bezbjedan i mogu da izdržim i najteže dane rada i mogu da budem opet sretan i zadovoljan i da uživam sa svojom porodicom, hvala vam što postojite.
(jul 2013)
Amir Delić, Srebrenik

Imunoglukan sirup uključila sam kao dodatak ishrani svojem sinu starosti 3 godine, jer je jako osjetljiv i nakon operacije pluća to mu je jako pomoglo da se oporavi i ojača. Zadovoljna sam sirupom i dajem mu već drugu dozu , svako jutro na tašte po 3 ml.
(jul 2013)
Ivana Cvitanović, Mostar

Mislim da je ovaj proizvod moćno sredstvo za podizanje imuniteta, pogotovo uz sastojak C vitamina i cinka, koji su vrlo važni da dodatno podrže imuni sistem.
(jul 2013)
Nedim Kahriman, Sarajevo

Imunoglukan pomaže meni i mojoj porodici. Naročito mališanu. Ove zime je bio jako prehlađen. Na svu sreću imamo veoma dobru liječnicu koja nam je preporučila vaš proizvod, zato hvala vam... Samo tako nastavite, imate nasu podršku u daljnjem radu.
(jul 2013)
Mirza Arifović, Tešanj

Ja bih preporučila sirup, moja djevojčica ga je pila i samo je jednom bila bolesna ove zime, neusporedivo blaže nego prošle godine, kada je bila svaka 2 mjeseca na antibiotiku.
(jul 2013)
Amina Zolota, Travnik

Nakon što sam isprobala jednu kutiju bila sam ugodno iznenađena njegovim brzim djelovanjem. Već nekoliko sati poslije primjene osjećala sam se punom energije i boljeg raspoloženja. Da iznenađenje bude još veće, nakon 10 dana korištenja Imunoglukana krvna slika se generalno poboljšala. Poslije ovakvog zadovoljstva, nemam namjeru prestati ga uzimati još dugo, dugo, dugo :)
(jul 2013)
Irma Mirojević, Sarajevo

Poštovani, Imunoglukan sam kupila po preporuci prijateljice i prezadovoljna sam. Imam sina starosti 3 godine i nakon korištenja Imunoglukan sirupa primijetila sam da mu je organizam dosta otporniji i da mu se apetit poboljšao. Srdačan pozdrav.
(jul 2013)
Ana Krndija, Banja Luka

Imam vrlo pozitivna iskustva sa Imunoglukan sirupom za djecu. Naime, moja 4 godine stara djevojčica bila je često bolesna i po preporuci ljekara, ali i farmaceuta počela je piti Imunoglukan sirup. Popila je dvije bočice zaredom i od tada se njen imunitet jako popravio. Sada jede vitamine i održava zdravlje. puno pozdrava od zadovoljne korisnice.
(jul 2013)
Mersiha Burić-Zerdo, Visoko

Poštovanje! Dala sam svojoj djevojčici 2 sirupa Imunuglukana i zadovoljna sam za sada, mislim da ću napraviti pauzu pa opet pred jesen. Ona kaže da se osjeća mnogo bolje i snažnije, a inače je astmatičar i jako slabog imuniteta, pod antibioticima veoma često :(.
(julij 2013)
Ines Cvijanović, Zavidovići

Poštovani, ovo nije prvi put da iznosim svoje pozitivno mišljenje o Imunoglukanu, smatram da ovako kvalitetan proizvod odavno nismo imali, imam dječaka koji ima probleme sa imunitetom, ali od kad smo saznali za Imunoglukan, naš problem je riješen. Zahvalna sam vam na ovom proizvodu.
(jul 2013)
Vanja Kovačević, Banja Luka

To je preparat za koji imam samo riječi hvale. Prošle godine uključila sam svojoj djeci po preporuci pedijatra. Izuzetno sam zadovoljna i sada planiram da i ja počnem sa upotrebom istih jer mi se u međuvremenu zdravstveno stanje „pokvarilo“. Hvala vam na ovom preparatu. Veliki pozdrav
(jul 2013)
Snežana Teinović, Banja Luka

Preparat mi je preporučio pedijatar. Dijete mi je predškolskog uzrasta i stalno je bilo izloženo raznim virusima i infekcijama. Uzela sam sirup, koristili smo cijelu jesen i zimu i u tom periodu moje dijete nije imalo izostanaka iz vrtića. Super ste.
(jul 2013)
Suzana Gajić, Banja Luka

Prijateljica mi je savjetovala da uzmem preparat jer je njoj dosta pomogao u borbi sa veoma ružnom bolešću. Ja sam ga koristila u fazi menopauze i dosta lakše sam prebrodila taj period. Pozdrav za kompaniju.
(jul 2013)
Rosa Majstorović, Banja Luka

Gospođa u apoteci mi je preporučila Imunoglukan zbog mog narušenog zdravstvenog stanja i hvala joj na tom. Sretno vam u daljem radu i mnogo uspjeha, još više nego što ste imali do sada.
(jul 2013)
Ljubica Vještica, Banja Luka

Po preporuci prijatelja počela sam da koristim Imunoglukan i mogu vam reći da mi se zdravlje vidno popravilo, nastaviću da ga koristim i dalje.
(jul 2013)
Jovanka Đukić, Banja Luka

Po preporuci prijatelja koristili smo Imunoglukan i imam samo riječi hvale i zahvalnost... mi dalje preporučujemo prijateljima i poznanicima s malom djecom. Hvala.
(jul 2013)
Dijana Savić, Ramići

Od unuke sam čula za Imunoglukan, njena porodica ga koristi već duže vrijeme, uz njih sam počela da pijem Imunoglukan kapsule i puno se bolje osjećam ... Pozdrav.
(jul 2013)
Perka Kovačević, Hrvaćani

Pozdrav, željela bih vam zahvaliti na besplatnom uzorku IMUNOGLUKAN kapsula za imunitet! Svaki dan sam uzimala po jednu kapsulu jer sam sklona prehladama u ovo doba godine i nisam se prehladila, nastaviću ih piti. Želim samo reći da su izvrsne za povećanje otpornosti organizma.
Hvala još jednom i pozdrav iz Tuzle.
(decembar 2011)
Mirzada Saluhović, Tuzla