Uredništvo Imunoglukan P4H<sup>®</sup>
Početna>Imunoblog>Imunoglukan P4H®> Imunoglukan je superbrend

Imunoglukan je superbrend

Međunarodna organizacija Superbrands dodijelila je brendovima Novalac i Imunoglukan laskavi naziv Superbrands Adriatic. Prestižna nagrada ističe važnost robne marke i daje potrošaču jamstvo da će izborom te marke dobiti najbolji kvalitet.

 

 

Naziv Superbrands dodjeljuje se robnoj marci na osnovu ocjena priznatih stručnjaka iz poslovnog svijeta, svijeta marketinga, medija, univerziteta i stručnih udruženja. Kriteriji ocjenjivanja koji imaju najvažniju ulogu jesu pouzdanost, kvalitet, razlika i emotivni efekat.

Superbrands odabire najbolje robne marke koje su kod potrošača prihvaćene kao najkvalitetnije i uspješnije su od svoje konkurencije, odnosno drugih robnih marki.

Superbrands je organizacija koja je osnovana na višegodišnjem iskustvu i u 20 godina postojanja izgradila je snažan autoritet u brendiranju.

Imunoglukan P4H® je dodatak prehrani s prirodnim polisaharidom Imunoglukanom te vitaminom C i cinkom, koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C također doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Dodatak prehrani Imunoglukan P4H® ne smiju koristiti bolesnici s presađenim organima. Bolesnici koji su na terapiji imunosupresivima mogu uzimati Imunoglukan P4H® samo nakon savjetovanja s ljekarom. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu.